Lithofin PRO - FVE - 1L
Lithofin PRO - FVE - 1L
0 Review | Review toevoegen
Lithofin PRO product : hoogwaardig, vlekwerend impregneermiddel met bijzondere kleurversterkende werking - zeer duurzaam-

Gewicht   

1,000 KG

Verzendkosten

€ 6,25

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

4001524004518

€ 108,60 *
Prijs per stuk

Voorraad : 992

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving

Een speciaal Lithofin product, ontwikkeld voor professionele toepassing. Dit hoogwaardig oplosmiddelhoudende impregneermiddel verdiept de natuurlijke kleur van de steen en zorgt voor een duurzame en mooie afwerking. De beschermende behandeling zorgt tevens voor een water- en oliewerend effect.

Eigenschappen

Lithofin FVE is vloeibaar, kleurloos, gebruiksklaar, droogt snel en is eenvoudig in gebruik. De behandeling vormt geen lagen en veroorzaakt geen glans. De actieve bestanddelen zijn bestand tegen huishoud-chemicaliën en de behandeling weerstaat temperaturen tot 200°C. Doeltreffendheid : de actieve bestanddelen dringen door middel van organische oplosmiddelen in het steenoppervlak. Nadat de oplosmiddelen zijn verdampt vormen de actieve bestanddelen een ‘film’ in de poriën van de steen en blijven langdurig werkzaam. De kleur van de steen wordt tot het maximum versterkt terwijl de natuurlijke structuur behouden blijft. Het water- olie- en vetwerend effect voorkomt vlekvorming.

Toepassing

Beschermt Natuursteen en versterkt het uitzicht door het verdiepen van de natuurlijke kleur en het versterken van de structuur. Geschikt voor keukenbladen, toonbanken, wastafels, vensterbanken, tafelbladen en dergelijke kleine oppervlakken.

Oppervlakken: zeer geschikt voor donkere natuursteen zoals Jasberg, Zimbabwe, Indian Black enz. met gepolijste, geslepen of geborstelde oppervlakken.

Opgelet: niet aanbevolen voor grote oppervlakken (vloeren).

Gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak moet volledig droog,zuiver en vlekvrij zijn. De opppervlaktetemperatuur moet tussen 10°C en 25°C liggen. Test steeds het product op een testvlak om de benodigde producthoeveelheid te bepalen en om het effect te controleren.

Verwerkingsmateriaal: brede borstel met zachte haren, absorberende doeken, melamine pads. Schud de fles vooraf. Verdeel Lithofin FVE onverdund en kruisgewijs. Laat het product in het oppervlak dringen (ca. 10 min. bij 20°C) Dit proces duurt langer bij lage temperaturen en sneller bij hoge temperaturen. Laat het product niet drogen OP het oppervlak en voeg product toe indien nodig. Verwijder het teveel aan product van het oppervlak en boen het oppervlak droog. Boen het oppervlak na met een melamine pad om de beste oppervlakte-finish te verkrijgen. Laat het oppervlak minstens een uur drogen.

Opgelet: glas, keramiek en oplosmiddelgevoelige oppervlakken (hout, lak, enz) moeten afgeschermd worden. Gereedschap kann met thinner gereinigd worden.

Verbruik : tot 40m²/liter op gepolijste oppervlakken en tot 20m²/liter op geslepen en geborstelde oppervlakken. Droogtijd: de steen kan verplaatst en getransporteerd worden (zonder verpakking) na 1 uur (bij 20°C). De volledige beschermende werking treedt in na 3 dagen.

Droogtijd: de steen kan verplaatst en getransporteerd worden (zonder verpakking) na 1 uur (bij 20°C). De volledige beschermende werking treedt in na 3 dagen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.