Lithofin PRO - Abra-Clean - Speciaal Schuurmiddel - 5L
Lithofin PRO - Abra-Clean - Speciaal Schuurmiddel - 5L
0 Review | Review toevoegen
Voor hardnekkig, vastzittend vuil en een intensieve reiniging van keramische tegels en platen van natuursteen zoals graniet en vergelijkbare harde steensoorten.

Gewicht   

5,000 KG

Verzendkosten

€ 7,25

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

4001524008554

€ 94,70 *
Prijs per stuk

Voorraad : 995

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 18
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving

Een speciaalproduct uit het LITHOFIN-programma voor professioneel gebruik. Speciale mildalkalische reiniger van uiterst werkzame reinigingscomponenten met schurende werking door nanodeeltjes. De gelvorm zorgt voor een eenvoudige verwerking. Het product is reukloos en veroorzaakt geen onaangename of schadelijke dampen.

Eigenschappen

Lithofin Abra-CLEAN weekt los en verwijdert vetten, olie, wasfilms, uitgeharde vuilresten, hardnekkig aangekoekt vuil enz.

Toepassing

Voor hardnekkig, vastzittend vuil en een intensieve reiniging van keramische tegels en platen van natuursteen zoals graniet en vergelijkbare harde steensoorten. Zowel geschikt voor binnen als buiten. Optimaal voor het verwijderen van beschermende transportfilm bij tegels (van gresmateriaal). Lithofin Abra-CLEAN kan voor een verbeterde werking aan andere (niet zuurhoudende) reinigers worden toegevoegd: Gekozen reiniger aanbrengen en ca. 20 - 50% Lithofin Abra-CLEAN toevoegen en m.b.v. borstels vermengen. Zorgvuldig naspoelen is noodzakelijk.

Verwerking

Het oppervlak zorgvuldig schoonvegen of -zuigen, omdat door zand en andere deeltjes krassen kunnen ontstaan. Dan het oppervlak met water licht bevochtigen. Product goed schudden, direct aanbrengen en verdelen. Na een inwerktijd van ca. 10 min. het oppervlak met een schrobber of machine bewerken tot al het vuil is opgelost. Resten opnemen of opzuigen en het oppervlak (meermaals) naspoelen met zuiver water. Gereedschap met water reinigen voordat het reinigingsmiddel opdroogt.

Opletten a.u.b.: Gepolijste kalksteen, marmer, gelakte oppervlakken of gevoelige oppervlakken kunnen iets matter worden. Wij adviseren het product voor ieder gebruik eerst op een onopvallende plaats uit te proberen.

Uitstrijkvermogen: Ca. 5 - 20 m²/liter, afhankelijk van de mate en soort vervuiling.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.