Berdy - Im-Pregna Plus - 200ml
Berdy - Im-Pregna Plus - 200ml
0 Review | Review toevoegen
Vlekkenstop voor natuursteen

Gewicht   

0,200 KG

Verzendkosten

€ 6,55

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

5425020542319

€ 11,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 998

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Variatie: Berdy - Im-Pregna Plus - 200ml
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving:
IM-PREGNA + is een water- en olieafstotend impregnatiemiddel voor leder, textiel, hout en poreuze natuursteen (vloer, terras, werkbladen). IM-PREGNA + heeft een hoog penetratievermogen. Na behandeling is er weinig of geen verandering van het uitzicht van het behandeld oppervlak. De laag is volledig dampdoorlatend zodat de ondergrond verder uitdroogt.

Werking:
Werking: De coating is een micro-emulsie van fluorpolymeren met emulsiestabilisatoren in solvent. De emulsie is een transparante en licht schuimende vloeistof. Na verdampen van het solvent vormt zich op het substraat een goed hechtende laag fluorpolymeren. Deze laag, enkele micron dik ( 1/1000 mm), is water en olieafstotend. De volledige eigenschappen worden bekomen na 24 u bij een luchtvochtigheid van max. 70 % RV. Na bevlekken van het substraat met waterige of oliehoudende producten beletten dat de vlek opengewreven wordt. De vlek afdippen met adsorberend papier. Bij oliehoudende producten kan zich een ring of schaduw vormen, deze kunnen eventueel verwijderd, tot sterk verminderd, worden door te reinigen met detergent. De egaal aangebrachte laag geeft geen wolkvorming noch verkleuring van het substraat, een klein glansverschil tussen de gecoate en onbehandelde oppervlakte is mogelijk afhankelijk van de dikte van de aangebrachte laag.

Toepassing:
Schudden voor gebruik. Het product onverdund aanbrengen op een gereinigde en vetvrije ondergrond. Het aanbrengen met rol is aangewezen. Er dient ten allen tijde voorkomen te worden dat spuitnevels of verneveld product in de longen terechtkomt, dit kan een chemische longontsteking of longoedeem veroorzaken. Het product in zo dun mogelijke lagen (2 à 3), mooi egaal aanbrengen. Plassen en druppels moeten worden vermeden of moeten meteen worden afgeveegd. Een teveel vóór het drogen volledig afnemen. Dit is bijzonder belangrijk bij een ongelijk zuigende ondergrond, omdat anders een ongewenste glansvorming en vlekvorming kan optreden. Na het gebruik de gebruikte rol onmiddellijk met white spirit reinigen.

Droogtijd:
ca. 20-30 minuten per laag, afhankelijk van de temperatuur en de ondergrond. Na de laatste laag heeft het product binnen ca. 24 uur volledig gereageerd. In deze tijd het oppervlak niet met water of olie belasten.

Opbrengst:
Het rendement varieert tussen 10 m² - 25 m² per liter. Deze is afhankelijk van de aanbrengmethode, de laagdikte, aantal lagen en de adsorptie-eigenschappen van het substraat.

Verpakking:
200ml, 1 liter en 5liter

Opslag:
Bij gesloten verpakking is IM-PREGNA + 5 jaar houdbaar. De verpakking moet tegen volle zon beschermd worden. De verpakking boven het vriespunt stockeren. De verpakking gesloten stockeren. Bij langere stockeertijden kan een lichte ontmenging optreden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.