Lithofin PRO - MN - Protector Composiet - 250ml
Lithofin PRO - MN - Protector Composiet - 250ml
0 Reviews | Review toevoegen
Maakt kwartscomposiet vlekwerend

Gewicht   

0,250 KG

Verzendkosten

€ 5,50

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

4001524034508

€ 20,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 996

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Beschrijving

Een speciaal product uit het LITHOFIN-programma voor composiet en andere kunststeen. Krachtig impregneermiddel met water- en olieafstotende werkzame nanodeeltjes op polysiloxaanbasis, in oplosmiddelen.

Eigenschappen

Lithofin Protector is dunvloeibaar, kleurloos, is gebruiksklaar en kan eenvoudig worden verwerkt. Het beschermt vrijwel alle composietmaterialen tegen vlekken en vuil, zonder het karakteristieke uiterlijk te veranderen.

Werking: De werkzame stoffen zorgen ervoor, dat water, olie en vetten niet opgezogen worden, maar op het oppervlak blijven liggen. De werkzame stoffen zijn UV-bestendig en vergelen niet.

Toepassing

Als vlekafstotend product voor composiet en andere kunst-steen. Bijzonder geschikt voor aanrechtbladen en andere vlek-gevoelige oppervlakken zoals tafelbladen, toonbank-afdekkingen en vensterbanken, evenals in badkamers.

Opmerking: De zuurgevoeligheid van de oppervlakken blijft bestaan. Bij gepolijste en geschuurde oppervlakken verdiept de glans, bij ruwe oppervlakken de kleur.

Verwerking

Als nog geen ervaring met het product is opgedaan eerst uitpro-beren op een onopvallende plaats. Een voorreiniging met Lithofin Composietreiniger is aanbevolen. Dit is de ideale voorbereiding voor de eropvolgende beschermende behandeling in de werkplaats. De ondergrond moet droog en schoon en vrij van olie, vetten, siliconen, was e.d. zijn. Het ganse werkstuk moet in één keer behandeld worden.

Lithofin Protector onverdund met een schone kwast, roller of doek gelijkmatig dun aanbrengen en ca. 10 min laten inwerken. Procedure eventueel herhalen. Strepen en overtollig product met een doek of zachte pad voor het drogen restloos uitsmeren c.q. opnemen. Het werkstuk kan na ca. 2 verplaatst worden, geen zuignappen gebruiken.

Opletten a.u.b.: Glas, keramiek, kunststoffen, gepolijste, gelakte of oplosmiddelgevoelige oppervlakken moeten be-schermd worden. Gereedschap met verdunning reinigen.

Verwerkingstemperatuur (oppervlak) : 10°C-25°C

Uitstrijkvermogen: ca. 20 tot 35m²/Liter

Droogtijd: na ca. 30 minuten oppervlakkig droog Het. Volledige werking na ca. 3 dagen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.